CRX Ground Effekter

October 10

CRX Ground Effekter


År 1983 införde Honda sin kombi coupe till nästan omedelbar uppmärksamhet; Motor Trend ökänt kallas Honda CR-X "import bil millennieskiftet." En fullt fungerande markeffekter bodykit kan hjälpa denna lilla luckan fastnar på vägen bättre under hård kurvtagning, eller så kan du välja ett som helt enkelt ser snabb sitta stilla. Body kit val för 1983 till 1987 bilar är praktiskt taget obefintlig, men kit för senare modeller är riklig.

Extreme Mått Typ M

ED: s typ M-kit kan vara lite "Fast and Furious" för vissa, men det är ingen tvekan om att det ger en hel del utseende för pengarna. Visuellt satsens främre stötfångare och sidokjolar bär en kuslig likhet med de som används på aktie R34 Nissan Skyline, och den bakre stötfångaren har en stor maskvidd. Hela kitet är tillverkad av "Duraflex" glasfiber, som är tänkt att hjälpa den motstå sprickbildning. Kit priserna börjar på $ 640 i mars 2010.

Vingar West Racing Series

Ta en titt på en 1995 BMW M3 och det blir omedelbart klart varifrån Wings West drog sin design inspiration. Thisurethane kit är germansk i det underskattade stil, med stora men funktionella utseende stötfångare ventiler och snyggt integrerade sidokjolar. En kall anmärkning: Framsidan av sidokjolar pekar framåt som en fortsättning av hjulhuset, vilket bidrar till att ge det hela en mycket snäv och tysk konstruerad personlighet. Priserna börjar runt $ 675 i mars år 2010.

xenon AGR

Xenon s uretan AGR kit är för dem som kanske gillar upptagen utseendet på en europeisk marknad Ford Focus RS. Det är ett aggressivt utseende, med utskjutande främre broms ledningar och skarpt vinklade sidokjolar. Den främre stötfångarens luftkanalen är så stor att stötfångaren själv kan lika gärna vara en tvådelad, och kanalens botten är tillbaka skuren lite för att ge Xenon kit en toothier grin. Om du gillade Dom svarta Samhällskunskap, då du kommer att gilla detta kit. Priserna börjar på $ 794 i mars 2010.

Extrema Dimensioner Spyder SE Widebody

Om ditt motto är "gå stor eller gå hem," you got krom färg som förvandlar 16 nyanser av regnbågen och har en extra $ 2000 ligger runt, då detta är det kit för dig. AGR är mycket bred, mycket låg och om det närmaste du hittar en "Need For Speed" bodykit i denna verklighet. Detta kit levereras komplett med en huva, vinge, super breda framskärmar och bakskärmar som integrerar en Mustang-liknande vent framför din Hondas bakre hjulhusen. För att slutföra varumärket förvirring, har ED: s Spyder främre stötfångaren en konstigt Dodge-liknande hårkors insats som är noga med att göra alla inför du tror att de tittar på en Neon SRT-4. Även trots dess många egenheter, är detta fortfarande en solid och snygg kit; sin tjocka "front splitter" och tunga sidokjolar sälja utseende utan förekommer alltför upptagen.