Hur man skickar MP3-filer till min mobiltelefon

October 2

Hur man skickar MP3-filer till min mobiltelefon


Att ha en MP3-spelare inbyggd i din mobiltelefon kan vara en skänk från ovan på de långa trångt buss eller tåg turer till och från arbetet. Du kan blunda, sätta på musik och stänga av världen, även om det är bara för 20 eller 30 minuter varje dag. Det är enkelt att skicka nya MP3-filer till din mobiltelefon.

Instruktioner

USB dataöverföring kabel

1 Köp en datakabel kit för din mobiltelefon. Detta gör att telefonen och datorn för att kommunicera med varandra.

2 Sätt CD-rom som medföljde satsen i datorn. Windows kommer att fråga dig om du vill installera programvara och drivrutiner. Klicka på "Ja" och följ instruktionerna som anges av installationsguiden.

3 För in kabeln i botten av din mobiltelefon och anslut den andra till datorn via USB-porten. Vänta några sekunder för Windows för att upptäcka den nya hårdvaran. Eftersom du installerat drivrutinerna tidigare Windows kommer att känna igen din mobiltelefon som en extra enhet.

4 Klicka på "Start-menyn" i Windows och gå till "Den_här_datorn." Du kommer att se din mobiltelefon och det kommer att listas som en av enheterna.

5 Välj MP3-filer som du vill överföra och dra och släppa dem till ikonen mobiltelefon listade under "Den här datorn". Det kommer att ta en minut eller två för dem att kopiera. När de är klara kopplar kablarna.

6 Tillgång till MP3 genom att gå till huvudmenyn på din mobiltelefon och sedan välja din MP3-spelare. Du kommer att se låtarna på spellistan.

Använda Bluetooth

7 Gå till "Huvudmenyn" på din telefon och sedan till "Inställningar" och "Bluetooth". Aktivera Bluetooth och välj "Gör Synlig."

8 Gå till "Start-menyn" i Windows sedan till "Kontrollpanelen" och "Bluetooth-enheter." Klicka på "Lägg till trådlös enhet." En ny skärm visas med Bluetooth-enheter som finns tillgängliga för att para ihop med.

9 Hitta din mobiltelefon och klicka på "Nästa". Enheterna kommer att ta en minut eller så att koppla ihop.

10 Ange en PIN-kod i telefonen. Standardinställningen är i allmänhet 0000 (nollor) eller 8888 Ange samma PIN-kod i datorn och vänta tills du får meddelandet "Devices parats ihop.

11 Gå till MP3-filer som du vill överföra och högerklicka på dem och välj "Skicka till" och sedan "Via Bluetooth." Hitta din telefon på listan över enheter och välj den. MP3-filer kommer att överföra vanligtvis i 30 sekunder till en minut.

Tips

  • Telefonen kanske redan har kommit med ett kit, men om det inte eller du förlorat det finns flera ställen att köpa dem på nätet som CellPhoneMall.com, Cellcables.com och WestSideCellular.com.