Hur man registrerar en pay as you go SIM-kort Online

September 6

Hur man registrerar en pay as you go SIM-kort Online


Om du är en mobiltelefon pay-as-you go abonnent, har du möjlighet att registrera ditt SIM-kort via Internet. När du registrerar ditt SIM-kort - som innehåller alla telefonens data, inklusive ditt telefonnummer och kontaktlista - kan du ringa och ta emot samtal. En registrerad SIM-kort ansluter dig till din operatör och online-registrering tar inte mycket tid.

Instruktioner

1 Placera SIM-kortet i din mobiltelefon. Slår på telefonen.

2 Gå till webbplatsen för din pay-as-you-go leverantör. Adressen ska visas i telefonens bruksanvisning. Beroende på din leverantör, kommer du att se en prompt som "Klicka här för att komma igång." Exakta ordalydelsen varierar.

3 Ange dina uppgifter. Fyll i registreringssidan med ditt namn och adress. Inkludera 0 i början av ditt mobiltelefonnummer.

4 Följ anvisningarna på nätoperatören hemsida. Dessa kommer att ta dig till den slutliga nätet steget i registreringsprocessen.

5 Vänta en bekräftelse textmeddelande. Din tjänsteleverantör kommer att skicka ett meddelande för att bekräfta framgångsrik registrering och aktivering av SIM-kortet. Om du inte får ett textmeddelande, kontakta din mobiltelefon leverantören direkt.