Hur man installerar en väggfäste för en Magnavox LCD

November 19

Hur man installerar en väggfäste för en Magnavox LCD


Magnavox platt-LCD-TV erbjuder två separata anordningar för installation. En bas som kan fästas på botten av platt kommer i lådan med en Magnavox LCD när du köper den, och Magnavox platta skärmar ger också skruvhål på baksidan som kan användas för att montera TV med en kompatibel väggfäste . Montering av Magnavox LCD-TV kan spara utrymme i ditt hem genom att eliminera behovet av ett TV-stativ.

Instruktioner

1 Få ett väggfäste som passar storlek och vikt specifikationer för Magnavox LCD-TV. Väggfäste kit lista på förpackningen de maximala dimensionerna och vikten av en TV som fästet säkert kan stödja.

2 Märk väggen där du vill hänga Magnavox LCD-TV. Crutchfield säger att du ska hänga en LCD-TV, så att mitten av skärmen är ungefär i ögonhöjd när du sitter ner att titta på TV. Därför bör du mäta avståndet från golvet till ögonhöjd när du sitter på soffan eller annan viktigaste sittplatser i rummet med ett måttband och sedan lägga till några inches till denna mätning för att avgöra var högst upp på skärmen ska slå. Därefter mäta det avstånd från golvet och markera flera platser över hela väggen där högst upp på skärmen ska slå.

3 Hitta reglarna i väggen med en regeldetektor. Nästa, hitta mitten av varje tapp. Crutchfield rekommenderar att hitta stud centrum genom att knacka en spik i väggen där dubben ligger tills spiken träffar stud, ta bort spiken och flytta den över ¼ tum och knacka in den igen. Gör detta i båda riktningarna över tappen och när du hittar något annat än gips på båda sidor, mäta avståndet mellan hålen och markera mitten.

4 Mät mellan skruvhålen på väggfästet del av TV-stativ. Överför avstånden mellan skruvhålen på fästet på väggen, som markerar platsen där varje skruv bör gå och försöker hålla skruv platser i mitten av väggreglar när det är möjligt. Skruva fästet i väggen med hjälp av de medföljande skruvarna med väggen mount.

5 Fäst TV-fäste del av väggfästet till monteringshålen på Magnavox LCD-TV. Bifoga helt enkelt använda de medföljande skruvarna för att skruva fast konsolen i hålen. När båda delarna av väggfäste har installerats lyfter konsolen på LCD-TV upp och över väggfästet och sänk TV tills fästena för väggmontering lås på plats.