Har 4,5 Blackberry Desktop Software Har Handheld 4,5 Update Inbyggd?

August 20

Har 4,5 Blackberry Desktop Software Har Handheld 4,5 Update Inbyggd?


Medan BlackBerry Desktop Manager 4.5 erbjuder några viktiga förbättringar jämfört med tidigare versioner av programmet, är en uppdatering för din handdator operativsystem inte en av dem.

Att erhålla Handheld Update

För att ladda ner den senaste versionen av din handdator operativsystem, måste du gå till din tjänsteleverantörs hemsida. De flesta webbplatser innehåller en sektion "Support" där du kan välja vilken enhet du använder och granska viktiga dokumentation och programuppdateringar för din BlackBerry. Välj och hämta den senaste versionen av operativsystemet, och se till att spara filen i en lätt att hitta plats.

Installera uppdateringen

Kör installationsfilen. Välj den geografiska platsen du befinner dig i och läsa igenom villkoren innan du godkänner dem. Hit "Next" och låta installationen är klar. På den sista skärmen, klicka på kryssrutan bredvid alternativet att köra Desktop Manager när du är klar. Klicka på "Finish."

När Desktop Manager startar, anslut handdatorn till datorn med din mini USB-kabel. Programmet kommer automatiskt att känna igen att en programuppdatering är tillgänglig för din telefon och frågar om du vill installera den. Klicka på "Uppdatera nu" och låta programmet för att uppdatera programvaran.

tids Överväganden

Planerar att avsätta 60 till 90 minuter för handhållna operativsystem uppdatering. Den första timmen kommer att innebära faktiska omskrivning av enhetens programvara, medan de sista 30 minuterna kommer att tillåta telefonen att återansluta med nätverket och fånga upp eventuella meddelanden eller samtal som kom in medan telefonen var tillgänglig.