Hur man skapar en ringsignal med en Macintosh

May 11

Det är lätt att köpa ringsignaler till din mobiltelefon, men du kan också skapa din egen ringsignal med Apple Macintosh-dator. Välj bara din favoritlåt, mjukvara för nedladdning av musik och en Mac-kompatibel mobiltelefon. Följ dessa steg för att skapa din personliga ringsignal.

Instruktioner

1 Välj den låt du vill använda som ringsignal. Leta efter din låt på CD eller öppna datorns musikbibliotek. Öppna nedladdning av musik program, till exempel iTunes. Högerklicka på låten val när du öppnar biblioteket. Om du använder en CD, placera den i din dator.

2 Hitta CD i källistan i iTunes. Gå till programmets meny och välj Inställningar. Detta tar dig till fliken Avancerat, där du kommer att välja Importera. På fliken Importera, se till att det står "Importera med. MP3 Encoder"

3 Läs listan över låtar från skivmenyn. Bocka av låten från listan som du vill importera från CD. Avmarkera de låtar som du inte vill ha, välj sedan Importera CD ligger i den nedre högra hörnet på skärmen.

4 Efter att ha konstaterat sången, högerklicka på titeln och välj "Kopiera". Klistra in filen på datorns skrivbord, eller klicka och dra den till skrivbordet. Låten kommer att spara som en MP3-fil.

5 Öppna en ljudredigeringsprogram plats, såsom Audacity. Detta program kan laddas ner till din dator gratis. Öppna programmet efter att ladda ner den, sedan gå till Arkiv-menyn och välj "Öppna". Välj MP3 som du tidigare sparat på skrivbordet.

6 Titta på nästa fönster, som kommer att innehålla blå snirkliga linjer för att ljudkvaliteten och frekvens. Klicka på 10 till 15 sekunder av låten som du använder som en ringsignal. Förhandsgranska ljudet genom att trycka på mellanslagstangenten, sedan ladda ner en fil kodningsprogram som den fria LAME Codec biblioteket. Välj filen från LAME Codec webbsida och packa upp den genom att dubbelklicka.

7 Hitta och byta namn på musikfiler, sedan tillbaka till Audacity att välja Exportera markering som MP3-funktionen på Arkiv-menyn. En ruta visas som läser, "Audacity stödjer inte MP3-filer direkt," så klicka på "Ja" för att hitta filen. Sök efter din omdöpta filen och öppna den. En annan ruta visas så att du vet att filen exporterar. Du har nu slutfört din egen ringsignal.

Tips

  • Beroende på mobiltelefon funktioner, kan du skicka din egen ringsignal som en musikfil via e-post eller MMS.