Så att måla insidan av en Boxed Jeep Ram

August 30

Så att måla insidan av en Boxed Jeep Ram


Många Jeep ramar är tillverkade av ihåliga metallbitar. Ramen bitarna passar ihop med stora bultar skruvade genom metallbitar. Med tiden kan rost och andra föroreningar komma in i jeep ram, frätande den inifrån och ut. Du kan åtgärda problemet genom att måla det inre av Jeep ram först med rostskydds spray, och sedan med en fordons sprayfärg samma färg som du tänker spraya utsidan av ramen. Detta kommer att hjälpa till att hålla ramen robust och rostfria för mycket längre.

Instruktioner

1 Rengör någon rost inifrån Jeep ramen med genom skrubbning med en stålborste för att lossa rostpartiklar, blåser hög pressade tryckluft i ramen för att ta bort rostpartiklar och suger ut rostpartiklar med en butik vakuum.

2 Sätt på en andningsmask för att skydda lungorna. Skyddsglasögon och arbeta i ett väl ventilerat utrymme. Spraya insidan av ramen med rostskydds spray. Peka munstycket på sprutmålningsfärg inuti accesshålen och spraya inuti ramen. Det kommer att vara omöjligt att nå alla delar av ramen, men försök att spruta så mycket på insidan som möjligt med alla hålen runt Jeep ram som accesspunkter att spraya inre ram. Låt färgen torka i två timmar.

3 Spraya insidan av ramen med samma färg av färg som du vill måla utsidan av ramen. Du kommer inte att kunna nå alla delar av ramen, men du kommer att kunna måla alla synliga delar av det inre ram av Jeep. Låt färgen torka i två timmar, sedan applicera ett andra skikt. Låt färgen torka i ytterligare två timmar, sedan använda en slutlig skikt av färg. Låt detta skikt av färg att torka i 24 timmar innan du skruvar något inuti Jeep ram.