Hur man gör en Color Flash diffusor Av filmburk

October 1

Hur man gör en Color Flash diffusor Av filmburk


På kameran blinkar utöka din förmåga att fotografera i svagt ljus. Den Color flash utökar din kreativa räckvidd genom att ta 12 färgade geler att tona din belysning. Liksom många på kameran blinkar, är ljuset från Color hårda, skapar hårda skuggor. Också som med andra blinkar de color nytta av en extra diffusor och sin unika form accepterar en modifierad genomskinlig filmburk som en gör-det-själv blixt diffusion enhet.

Instruktioner

1 Skär en rak linje ner längden på den genomskinliga filmen burk med hjälp av sax eller hobbykniv. Med början vid botten av snittet, ta bort botten av kapseln genom att skära runt den.

2 Sprid röret över det rundade huvudet av Color blixt. Materialet i filmburk håller sin form väl, gripande blixthuvudet för att förbli på plats.

3 Justera exponeringsförhållanden med en eller två stopp för att möjliggöra ljus förlorade mot både spridning och absorption av din diffusor. Om du använder Color på en kamera med ingen justering exponering, typiskt för lomography kameror, flytta närmare motivet kommer att öka den effektiva kraften i din blixt.

Tips

  • Spridaren kan användas med någon av de färgade geler som medföljer Color.
  • Den plast som används för film kapslar är hård. Vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att skära dig själv när du använder en hobbykniv.