Hur man skickar musik till min iPhone

April 14

Hur man skickar musik till min iPhone


Inte bara kan du prata om din iPhone medan du surfar på Internet eller med hjälp av någon av dess tillämpningar. Du kan också lyssna på musik medan du dra nytta av din iPhone datorliknande funktioner. Din iPhone kan beter sig ungefär som en iPod classic, Shuffle, eller Nano, med en noterad förbättring. Liksom iPod touch, kan din iPhone ansluta till iTunes direkt, via en Wi-Fi, 3G eller EDGE-anslutning. Detta gör det möjligt att köpa musik att lyssna på i farten. Används med en ansökan finns på iTunes App Store, kan du köpa en låt som du lyssnar på, utan att ens veta artisten eller låttiteln.

Instruktioner

Hur man direkt skicka musik till din iPhone

1 Tryck på "iTunes" på din iPhone. Bläddra igenom dina program för att hitta "iTunes", som är en ikon som är lila med en vit musik noterar.

2 Tryck på "Sök" -ikonen, förstoringsglaset längst ner på sidan, om du vet att namnet på den låt du vill skicka till din iPhone. Du kan också bläddra i "Ny release" sida, den första att ladda, eller peka på "Top Tens" eller "genrer" flikarna högst upp på skärmen. Fliken "Top Tens" kommer att erbjuda dig den totala topp tio listor för varje låt och album som säljs på iTunes, eller tio topplistor efter genre.

3 Tryck på låttitel du vill skicka till din iPhone för att prova det. Bilden till vänster om låttiteln kommer vända och visar en blå cirkel med en "Stop" -ikonen i mitten medan den yttre cirkeln, fyller som om det vore en radar, för att signalera hur mycket längre provet kommer att spela. Om du tittar på en singel i en topp tio-listan, till dubbeltrycka låttiteln visa album det kommer från.

4 Tryck på den grå rutan med priset till höger av den inre eller i det grå "Köp" rutan högst upp på en albumsida som också listar priset för att köpa låten.

5 Tryck på den gröna "Köp nu" rutan som visas i dess ställe. Ange ditt iTunes lösenord i popup-rutan. Om du nyligen har loggat in iTunes kan den behålla ditt lösenord och inte ber dig att mata in den. Låten eller albumet du just har köpt kommer att skickas direkt till din iPhone.

6 Docka din iPhone för att automatiskt lägga till den här låten eller albumet till din hårddisk. Den kommer att visas i mappen "Inköp" i den vänstra kolumnen på iTunes skärmen.

Hur man skickar musik till din iPhone från datorn

7 Se till att du har den senaste versionen av iTunes på datorn.

8 Docka din iPhone till datorn med den vita USB-sladd det medföljde. Om du har en äldre iPod med en liknande sladd, kan det inte fungerar med din iPhone. När datorn känner igen din iPhone, kommer den att visas på den vänstra kolumnen i iTunes skärmen, i avsnittet "enheter". "

9 Klicka på rutan till vänster om "Synkronisera musik". Klicka antingen rutan till vänster om "Hela musikbiblioteket" eller "Markerade spellistor, artister och genrer" för att välja vilken låt från ditt musikbibliotek som du skickar till din iPhone . Tänk på storleken på musikfiler samt storleken på biblioteket att du håller antingen på hårddisken eller extern hårddisk innan du klickar på rutan till vänster om "Hela musikbiblioteket."

10 Klicka på "Valda spellistor, artister och genrer" innebär att man måste välja vilka spellistor du vill skicka till din iPhone. Klicka på rutan till vänster om en spellista som du vill. På toppen av listan är "Inköpt", som innehåller varje låt som du har köpt och sparat från iTunes. Du kan även välja att skicka varje låt med en viss artist. Klicka på rutan till vänster om vilket som artist du vill. Du kan välja att skicka både en eller flera spellistor och alla låtar av en eller flera artister till din iPhone.

11 Klicka på den grå "Apply" rutan på den nedre högra hörnet av iTunes-skärmen. Dina iPhone synkroniseras med iTunes och skicka en kopia av vad låtar du har valt. Den ursprungliga vistelser i ditt iTunes-bibliotek.