Hur man installerar en vindruta på en Harley Softail

March 7

Hur man installerar en vindruta på en Harley Softail


Standarden Harley-Davidson Softail inte har en vindruta, men att installera en kan minska vind trötthet och hålla projektiler från ditt ansikte när du cyklar. När du väljer en vindruta, vara säker på att det är antingen Harley standard vindrutan eller en som passar säkert på din motorcykel främre strålkastare. Korrekt installerar vindrutan är avgörande för förarens säkerhet eftersom vindrutan kommer att förändra hur din motorcykel rider. Var noga med att testa den nyinstallerade vindrutan före alla längre resor.

Instruktioner

Förberedelse

1 Täck den främre bränsletanken och strålkastare med de torra rena trasor för att undvika repor på målade ytor och krom under installationen.

2 Ta bort skydds lim från den nya vindrutan. Centrera skyddstejpen på frontpanelen beklädningsdetalj och linda den över frontpanelen beklädningsdetalj. Detta kommer att hindra din frontpanelen list från repor under installationen.

3 Fäst platta brickor, bussningar och svamp skruvar till frontpanelen list utan att dra åt skruvarna helt. Den exakta ordning brickan och skruv installation beror på vilken Softail vindruta monteringssats du köper. Var noga med att följa de exakta instruktioner för just din installation kit om du har dem.

4 Skruva fast frontpanelen list med bifogade skruvar och brickor i vindruteglaset.

Installation

5 Fäst käftar botten vindenheten på dockningsbussningar som sitter på framsidan strålkastaren. haka då de översta vindruteaggregatet käftar in i spåren i de övre dockningsbussningar.

6 Tryck på vindrutan ordentligt tills den sitter på dockningsbussningar.

7 Dra de återstående lösa skruvar och ta bort skydds lim från frontlist.

Tips

  • Med långvarig exponering för solljus, den inre kurva en motorcykel vindruta kan skapa extrem överhettning på motorcykel instrument.