Hur man skickar en massa SMS från en dator

December 23

Hur man skickar en massa SMS från en dator


Short Message Service (SMS) kan text-meddelandeleverans på din mobiltelefon. SMS är mycket kompatibel med andra enheter, såsom datorer. Det är ganska lätt att skicka och ta emot SMS-meddelanden med en dator, med hjälp av ett e-postkonto. Om du vill skicka ett textmeddelande till flera mottagare (en massa textmeddelanden), kan du skriva ut det på datorns tangentbord och skicka det via e-post även om du inte har en mobiltelefon.

Instruktioner

1 Börja ett nytt e-postmeddelande från ditt e-postkonto.

2 Skriv in det telefonnummer som du vill sända utan mellanslag eller bindestreck, följt av symbolen "@" och sedan domän i samband med det numret transportör. Följ länken i avsnittet Referenser för en lista över leverantör e-postdomäner. Om du inte vet hur många bärvåg, kan du slå upp det på en webbplats som Fone Finder (se Resurser). Till exempel, om antalet 802-555-0184 är på Verizon nätet, skulle du ange [email protected]

3 Ange i e-postmeddelandets "Till:" fältet alla telefonnummer som du vill skicka massa meddelande.

4 Ange ditt meddelande i brödtexten i brevet. Endast de första 160 tecknen i ditt meddelande kommer att skickas som SMS-meddelandet, så se till att ditt budskap faller inom denna riktlinje.

5 Lämnar ämnet tomt. Ämnesraden inte formatera bra på alla mobiltelefoner, så om du inte har en anledning att använda det, lämna det tomt.

6 Skicka e-post.