Hur Synkronisera en BlackBerry till en Outlook-kalender

August 18

Hur Synkronisera en BlackBerry till en Outlook-kalender


Synkronisera en BlackBerry med en kalender som redan lagrats i Microsoft Outlook kommer att spara tid. Genom processen av synkronisering, kan du överföra data från en enhet till en annan. Detta kommer att hindra dig från att manuellt behöva ange viktiga datum, möten och avtalade tider i antingen din BlackBerry eller dator. Varje gång du gör ändringar i antingen din BlackBerry eller Outlook, som att lägga till ett möte eller mottagningstid kan en enkel synkronisering uppdatera båda enheterna.

Instruktioner

Hur Synkronisera en BlackBerry till en Outlook-kalender

1 Öppna Manager BlackBerry Desktop på din dator. Detta program kommer i CD form med alla nya björnbär.

2 Anslut datorn och BlackBerry med hjälp av en USB-kabel.

3 Klicka på "Synkronisera" i Manager BlackBerry Desktop. Denna knapp ligger längst till höger i programmets fönster. Om du aldrig har synkroniserat något till din BlackBerry innan, får du ett felmeddelande som säger något i stil med "Inga ansökningar konfigurerats för synkronisering." Om detta meddelande visas, klicka på "OK" och klicka sedan på "synkronisera".

4 Välj "Microsoft Outlook" för synkronisering och välj sedan "Next" -fliken.

5 Markera rutan som säger "Kalender" för att synkronisera endast kalendern i Outlook.

6 Välj rutan som säger "Tvåvägs sync" och välj sedan "Nästa". Detta kommer att synkronisera både BlackBerry med Outlook på din dator. Om du bara vill synkronisera en enhet, välj "envägssynkronisering." Du har möjlighet att bara synkronisera BlackBerry eller bara synkronisera Outlook på din dator.

7 Stäng BlackBerry Device Manager och dra USB-kabel.

8 Kontrollera BlackBerry och kalendern i Outlook för att se till att allt synkroniseras på det sätt du ville ha den.