Hur man bränner filmer som du har gjort

August 1

Hur man bränner filmer som du har gjort


Du kan bränna filmer lagrade på en dator direkt till skriv DVD-skivor med skiv bränning. De flesta datorer levereras med skiv bränning som standard, men du också kan ladda ner gratis skiv bränning på nätet. Bränna en DVD är ganska enkel att använda programvaran som är inbyggd i Windows 7.

Instruktioner

1 Sätt i en tom skiva i din hårddisk. Även om det är möjligt att bränna filmer till en CD, kommer de flesta dvd-spelare inte spela brända filmer från CD-skivor. Dessutom skivor saknar mängden lagringsutrymme som DVD-skivor ge och att de flesta filmer kräver.

2 Öppna din favorit skiv bränning, till exempel Windows DVD-bränning. Detta är förinstallerad på Windows Vista och Windows 7-system.

3 Dra eller lägga till din film till området för objekt som ska brännas på skivan. Om du vill bränna flera filmer på skivan kan du dra så många som får plats på skivan. Indikatorn längst upp till höger i Windows DVD-bränning kommer att visa dig hur mycket av skivan du har använt.

4 Klicka på "Burn" för att skriva filmen till skivan. Denna process kan ta en hel del tid. Avbryt inte bränningen genom att stänga program eller starta om datorn, eller du måste börja om processen, oftast med en ny skiva. Inte heller att trycka på "Mata ut" knappen på enheten tills bränningen är klar. Vanligtvis kommer enheten automatiskt mata när du bränner är klar.