Vad är Poler glasyrer?

April 2

Vad är Poler glasyrer?


En poler glasyr liknar vanlig bil vax, men innehåller syntetiska ingredienser som gör det varar mycket längre än traditionella vax. Med hjälp av en poler glasyr kommer snabbt öka fordonets utseende, ibland även göra fordonet ser ut som ny igen, samt ge andra fördelar jämfört med en traditionell vax finish.

Definition

En polering glasyr är en typ av fordons polish eller vax som ger glans och skydd till ytan av ett fordon. Glasyren lägger till en högre glans än en traditionell vax och är lättare att tillämpa. Glasyren varar i flera veckor, även med regn, buggar, smuts och annat skräp på vägen att försöka hålla fast vid din bil när du kör.

typer

Poler glasyrer kommer i aerosolform och kanna form. När du tvätta och köra bilen, kan du spraya aerosol polish glasyr direkt på bilens färg. Kannan versionen placeras på en mjuk polerhjulet och poleras in i ytan av fordonet. Båda typerna av glasyr producera en liknande effekt, men kannan versionen kan ta bort något djupare repor än spray versionen.

fördelar

Med hjälp av en poler glasyr ger extra skydd för bilens lack. Polska glasyr skyddar mot regn, salt, repor, färg blekning, surt regn, rost och även små hagel bitar. Glasyren fungerar som en barriär mellan färgen och andra element i miljön som kan mar bilens utseende. Glasyren ger också ett fordon en sportig och attraktiv högblank glans, samt ta bort små repor och alla tecken på fingeravtryck från bilens lack.

Ansökan

Applicering av en poler glasyr är enkel. Spraya glasyr på sidorna av bilen efter tvättning och torkning av fordonet. Du kan också hälla glasyren på en poler buffert. Polera glasyr i färgen i ca 30 sekunder med en mjuk trasa eller polerhjul. Arbeta i två fot områden för bästa resultat. Låt glasyren att sitta i ca 10 minuter, sedan polera en gång med en torr trasa för att avslöja en högblank glans.