Hur man installerar operativsystemet på en BlackBerry Bold 9000

April 1

Installera den nya BlackBerry operativsystem på din Bold 9000-serien kommer att hålla dig uppdaterad med alla de senaste skvaller och vänförfrågningar med sociala feed, kan du surfa snabbare med de förbättrade surfning kapacitet, och få nya och förbättrade multimediafunktioner. Det finns två olika sätt som du kan installera OS på din Fet telefon: från datorn till telefonen med en USB-kabel eller direkt från telefonens programuppdatering menyn. Installera det nya operativsystemet i några enkla och snabba steg.

Instruktioner

från Computer

1 Anslut din Bold 9000 till datorn med en USB-kabel sladd.

2 Klicka på "Start" för att öppna Start-menyn. Klicka på "Program" och sedan "Research In Motion." Klicka på "BlackBerry Application Web Loader 1,0" för att öppna Application Loader (se Resurser för en nedladdning om du inte har det redan).

3 Klicka på "sex OS Update" (se tips).

4 Följ instruktionerna på skärmen för att fullständigt och korrekt installera operativsystemet på din BlackBerry Bold 9000-serien.

5 Koppla ur USB-kabeln sladd från telefonen när installationen är klar.

från telefon

6 Klicka på "BlackBerry" knappen på telefonen för att få tillgång till Bold 9000 startsidan.

7 Klicka på "Alternativ" och sedan på "Avancerade alternativ."

8 Klicka på "Wireless Update" längst ned på skärmen Alternativ. Klicka på "Nästa".

9 Klicka på "Sök efter uppdateringar." Klicka på "sex OS Update" för att installera det nya operativsystemet på Bold (se tips).

10 Driva telefonen och slå på den igen efter 10 sekunder när installationen är klar.