Teman för LG GR500

April 11

LG GR500, även känd som Xenon, kommer med flera alternativ för att anpassa telefonen till dina önskemål. Bland alternativen är förmågan att ändra tema, som är skärmens bakgrund och textfärger. Du kan välja tema och andra telefonvisningsalternativ för att ändra utseendet på din LG GR500.

standard~~POS=TRUNC

LG GR500 levereras med två teman: svart och vitt. Temana ändra bakgrunden, och textfärger av menyer och textrutor. När du väljer svart tema är bakgrundsskärmen färgen svart och orden är skrivna i vitt. Bakgrundsfärgen är vit med svart bokstäver när du väljer vitt tema. Till skillnad från andra mobiltelefoner, gör LG GR500 inte har nedladdningsbara teman från LG, AT & T eller tredjepartsutvecklare. Du kan bara ha en svart eller vitt tema. Du kan växla mellan de två teman i menyn "Display", genom att välja "teman".

användningar

De svarta och vita teman är en fråga om preferens för många användare. Andra tycker att välja en färg över den andra gör telefonen lättare att se. Till exempel kan den vita tema i ett mörkt rum orsaka ögon svårigheter till följd av ljusstyrkan på skärmen. Genom att ändra den svart tema, kan du minska påfrestningen på ögonen.

alternativ

Även LG GR500 bara kommer med två teman, kan du göra andra justeringar av displayen. Alternativet i menyn Display Bakgrund kan du ändra bakgrundsbild som visas på telefonens vänteläge. Dessutom kan du göra ändringar i inställningen teckensnitt, som också ligger i menyn Display. De typsnitt inkluderar storleken på typsnittet, som du kan öka eller minska för att läsa på telefonen enklare och färgen på siffrorna på telefonens på skärmen knappsatsen.

överväganden

Ändra tema inte ändra utseendet på ikonerna som visas på telefonens vänteläge. De färger som används för ikoner förblir desamma, inklusive font color. Dessutom snabbtangenter menyn längst ned på vänte skärmen och applikationer pilen till vänster på skärmen ändrar inte färg när du byter tema.