Hur du uppdaterar en AZBOX FTA mottagare

December 8

Hur du uppdaterar en AZBOX FTA mottagare


AZBOX FTA mottagare fungera som en del av satellitsystemet att förvärva free-to-air eller FTA programmering. FTA mottagare, inklusive AZBOX modeller, kräver uppdateringar av programvaran för att ha kontakt med de olika satelliter. Till skillnad från andra FTA teknik, inbyggd Ethernet-port gör AZBOX mottagare att snabbt söka efter uppdateringar och installera dem direkt till mottagaren. Anslut mottagaren till din router eller modem med en Ethernet-kabel för att upptäcka nya uppdateringar och överföra dem direkt till ditt system.

Instruktioner

1 Anslut den ena änden av Ethernet-kabeln i "Ethernet" port på baksidan av mottagaren och den andra änden till en Ethernet-port på din router eller modem.

2 Slå på AZBox mottagaren och tryck på "Home" -knappen på fjärrkontrollen. Använd piltangenterna på fjärrkontrollen för att välja "Inställningar" och tryck på "OK".

3 Markera "Information" och tryck på "OK". Välj "Uppgradering" post och tryck på "OK" för att söka efter uppdateringar.

4 Markera den senaste uppdateringen i listan och tryck på "OK". Mottagaren kommer automatiskt att hämta uppdateringen och installera den till mottagaren.