Vad behöver jag för att ansluta min dator till min TV & Få Audio & Video?

February 21

Vad behöver jag för att ansluta min dator till min TV & Få Audio & Video?


För att ansluta datorn (persondator) till TV: n, behöver du en PC-till-TV converter box, en kompositvideokabel, två VGA skärmkablar och en 3,5 mm ministereokontakt till dubbla RCA Y-kabel.

Funktioner

Din TV kan inte ta emot en direkt videosignal från datorn; Därför måste du använda en PC-till-TV omvandlare rutan. Omvandlaren rutan får VGA videosignal från datorn och översätter det till en sammansatt videosignal som din TV kan ta emot.

anslutningar

Använd en VGA-skärm kabel för att ansluta VGA-porten på datorn till VGA-ingången på din PC-till-TV omvandlare rutan. Använd en RCA-videokabel för att ansluta RCA-videoutgång på converter box till motsvarande ingång på TV: n.

andra överväganden

Om converter box har en andra VGA-port för utskrift, kan du använda en annan VGA-bildskärm kabel för att ansluta VGA-utgång på converter box till din datorskärm, så att du kan visa video från datorn på din datorskärm och på TV: n.

Audio Signal

3.5mm ministereokontakt till dubbla RCA Y-kabel kan du upprätta en direktlänk från ljudet från datorn (via datorns hörlursuttag) till RCA ljudingångar på TV: n.