Hur Synkronisera Google med Windows Mobile 6.1

February 13

Hur Synkronisera Google med Windows Mobile 6.1


Det finns två huvudsakliga fördelar med att synkronisera din Windows Mobile 6.1 smartphone med Google kalender och kontakter onlinetjänst. När du har synkroniserat telefonen med Googles online-server kan du komma åt dina kontakter och kalender från vilken dator som helst med tillgång till Internet. Och genom att ha dina data i två olika platser, kommer du alltid att ha en korrekt backup tillgänglig i händelse av telefonens data blir skadad eller om du förlorar din telefon.

Instruktioner

1 Öppna "ActiveSync" på din smartphone startskärm genom att trycka på "ActiveSync" -ikonen.

2 Klicka på "Ställ in din enhet för synkronisering med den" hyperlänk i "Exchange Server" punkt.

3 Ange "m.google.com" (utan citattecken) som serveradress. Se till att du har spetsad en bock i SSL kryssrutan.

4 Klicka på "Nästa" och ange din fullständiga Google-konto e-postadress i "User Name" rutan. Ange ditt Google-konto lösenord i "Password" rutan.

5 Låt "Domän" fältet tomt om du uppmanas att ange ett domännamn - i vilket fall anger "google" i gemener. Klicka på "Nästa".

6 Kontrollera "Kontakter", "Kalender" och "E-post" i samband kryssrutorna, lämnar "Uppgifter" kryssrutan tom.

7 Tryck på "Sync" funktionstangenten till vänster för att initiera synkroniseringen. Du är nu klart att synkronisera Google-kontakter och kalender med din Windows Mobile-telefon.

Tips

  • Säkerhetskopiera dina telefondata på datorn innan synkronisering med Google.
  • Om din organisation använder för närvarande Google Apps, behöver din nätverksadministratör för att göra det möjligt för Exchange ActiveSync för att låta telefonen att synkronisera med Google.
  • Google inte synkronisera uppgifter.