Hur man justerar Chevy Strålkastare

August 7

Chevy, eller Chevrolet, är en världsberömd namn inom bilindustrin. Chevrolet gör många olika märken och modeller av bilar, sport nyttofordon, skåpbilar och pickuper. Chevy strålkastare är utformade för att justeras, eftersom det ibland en strålkastare kan glida, vilket får strålen att falla från mitten. Den strålkastare måste justeras för att korrigera ljusstrålen tillbaka till centrum.

Instruktioner

1 Dra Chevy upp på väggen.

2 Märk ut centrum av ljusstrålarna med vertikala och horisontella tejpbitar på väggen. Lamporna bör inte vara på vid denna punkt, är du bara markeringen på garageport eller väggen där centrumlinjerna är parallella för strålkastarna. Det är därför du har parkerat Chevy så nära väggen.

3 Säkerhets Chevy upp 10 till 15 fot.

4 Leta justerskruvarna runt strålkastarna. De bör vara anslutna till strålkastarna, på sidan eller toppen av strålkastarna.

5 Vänta tills det är mörkt och slå på halvljus.

6 Lägg märke till var den ljuspunkten för varje halvljus landar på de märkningar som du tejpade på väggen. Den ljusaste punkten horisontellt bör vara strax under den horisontella linjen och även med den vertikala.

7 Använd skruvmejsel för att justera skruvarna på eller runt strålkastarna för att göra den ljusaste punkten på halvljus lysa strax under den horisontella linjen.

8 Slå på höga balkar. Om strålkastarna inte är korrekt sitter på de horisontella och vertikala linjer, justera sedan enligt anvisningarna tidigare.

9 Slå på halvljus och se till att de fortfarande är korrekta.

Tips

  • Varje Chevy är annorlunda, så du måste hänvisa till din bruksanvisning för placeringen av justeringsskruvarna.