Hur man ansluter en dator till Internet via en Virgin Mobile Phone

August 14

Hur man ansluter en dator till Internet via en Virgin Mobile Phone


Vi förlitar oss på Internet för allt från att hålla kontakt med våra vänner och familj att göra vår bank att kontrollera väder filmtider. Människor tillbringar nästan lika mycket tid på Internet idag eftersom de inte tittar på tv. Om du är en av dem som inte kan göra utan din anslutning, kan du ansluta datorn till Internet via din Virgin Mobile telefon. Virgin Mobile erbjuder en dataanslutning som gör det bekvämt att ansluta när som helst.

Instruktioner

1 Få en dataplan med Virgin Mobile genom att gå till VirginMobileUSA.com. Detta gör att du kan surfa på Internet eller använda telefonen som modem för datorn. Under 2010, det kostar mellan $ 10 och $ 15 beroende på vilken typ av plan du får.

2 Köp en USB-kabel kit. Du kan köpa dessa från din lokala mobiltelefon butik eller datorbutik eller online (se Resurser). Satsen består av en USB-kabel och en mjukvara som gör att din telefon och datorn kan kommunicera med varandra. Från och med 2010 kit kostar mellan $ 15 och $ 30.

3 Anslut ena änden av datakabeln till undersidan av Virgin Mobile telefon och den andra änden till USB-porten på datorn.

4 Slå på strömmen på datorn och vänta några sekunder. Du kommer att få ett meddelande från Windows som säger "Hittade ny maskinvara" och det kommer att fråga dig om du vill installera programvara och drivrutiner för hårdvara. Klicka på "Have Disk" och klicka sedan på "Bläddra". Sätt CD-skivan som medföljde satsen i CD-ROM-enheten och klicka på "Nästa". Vänta några minuter som datorn installerar drivrutinerna. När det är gjort på "Finish."

5 Gå till "Start-menyn" på datorn, sedan till "Network" och sedan till toppen flik som heter "Nätverks- och delningscenter". Klicka på den. Välj "Skapa en anslutning eller nätverk" på vänster sida.

6 Gå till "Konfigurera en uppringd anslutning." Ange ditt användarnamn och lösenord. Du kommer att få detta från Virgin Mobile när du registrerar dig för din dataanslutning.

7 Skriv in telefonnumret. Återigen får du detta när du registrerar dig för dataanslutning.

8 Skapa och namn på anslutningen och klicka på "Spara".

9 Klicka på anslutningen och klicka sedan på fliken "Ring". Det tar några sekunder för telefonen att upprätta en anslutning. När den har upprättat en anslutning, öppna din webbläsare på datorn och surfa normalt.