Tiger TM-1000C Lift Specifikationer

June 18

Tiger TM-1000C Lift Specifikationer


Tiger TM-1000C ATV / motorcykel hiss är utformad för att underlätta reparation av motorcyklar och ATV. Detta är särskilt användbart för mekanik och gör-det-själv-motorcykel och ATV reparations amatörer. Denna hiss, dock är gjord för användning med små fordon och bör inte användas med något större än en ATV.

Hiss

Hissen på Tiger TM-1000C är luftdrivna och kontrolleras av en bifogad fotpedal. Luftdrivna lyft ger extra säkerhet; det kommer att stanna på plats med minimal risk för att falla om inte lastens vikt är betydligt mer än hissen kan hantera. Hissen kan höja upp mellan sju och 30 inches, så att en mekaniker kan arbeta på en behaglig nivå.

vikt Belastning

Tiger MC-1000C kan hålla upp till 1000 pounds, vilket gör den idealisk för fordon såsom motorcyklar, cyklar, ATV, jetskis och andra små fordon. Ettusen pounds är mer än tillräckligt viktbelastning för att hantera alla fordon som får plats på denna hiss, men se till att kontrollera din bil specifikationer innan du använder den med Tiger hiss.

Mått

Tiger MC-1000C har en plattform som mäter 84-by-24 inches. Detta är tänkt att vara extra stor för att rymma en mångfald av fordon. Den fraktvikt är 405 pounds, vilket gör det mycket robust nog att hålla upp tunga fordon, men inte alltför tung att det är helt orörlig. Naturligtvis kan dessa dimensioner utökas med valfria tillägg.

Tillbehör

Tiger MC-1000C levereras med flera tillbehör för att anpassa tabellen för varje användare. Detta inkluderar en cykel skruvstäd grepp för att hålla cyklar på plats, sida och fronttillägg för fordon något större än bordet och en cykel jack för användning med cyklar. De flesta av dessa Dessa tillbehör är under $ 100 och kan göra enheten mycket mer effektiva och flexibla.