Hur till Flash en mobiltelefon gratis

May 12

Hur till Flash en mobiltelefon gratis


Om du har en mobiltelefon och ditt kontrakt har löpt ut med din nuvarande leverantör, kan du ta telefonen till en annan leverantör och registrera dig för tjänsten. Innan du kan använda telefonen med en ny leverantör, dock måste du blinka telefonen eller skriva över inställningarna på telefonen från din tidigare leverantör. För att åstadkomma detta behöver du en flash programvara, lätt tillgängliga på nätet utan kostnad.

Instruktioner

1 Ladda ner en gratis programvara flash program till datorn. Du vill vara säker innan du hämtar att programvaran är kompatibel med ditt operativsystem, som Windows 7; annars kommer programmet inte att fungera. Programvaran kommer med alla nödvändiga filer och omprogrammering verktyg för att flasha telefonen.

2 Högerklicka på zip-filen du hämtade och välj alternativet "Unzip" för att packa upp filerna från zip-mappen. Spara dem på skrivbordet.

3 Anslut din mobiltelefon till datorn med USB-kabeln som medföljde telefonen.

4 Läs bruksanvisningen som levereras tillsammans med programmet, vanligtvis en "Read Me" textfil som kommer detalj hur man använder programmet. Användarinstruktioner varierar beroende på flash program; Därför är det viktigt att veta vilka steg att ta och när, för att slutföra blixtprocessen. Flash-förfarandet kommer att stänga den aktuella leverantörens inställningar och programmera dem till den nya leverantören.

5 Klicka på din "Start" -knappen flash förfarandet är klar sedan gå till "Den här datorn" och välj "System Task." Klicka på alternativet "Visa systeminformation." Välj fliken "Maskinvara" och klicka på "Enhetshanteraren." Klicka på "USB-styrenheter och portar" att visa din mobiltelefon och se till att din nya leverantör dyker upp som bevis på en framgångsrik blixt.