Hur man hittar en VW Jetta SportsWagen TDI

July 2

Volkswagen Jetta sedan har sålts i sedan och kombi kropps stilar hela sin historia, men 2009 Jetta vagn var först med att bära sportwagen namn. Till skillnad från Jetta sedan, kommer Volkswagen Jetta Sportwagen TDI endast med en dieselmotor, som tillverkaren hävdar ökar bilens bränsleeffektivitet hållbarhet. Även om VW Jetta Sportswagen TDI är ett fordon som tilltalar en nischmarknad, att hitta en är inte en svår process.

Instruktioner

1 Besök närmaste Volkswagen-återförsäljare och se deras val av nya och begagnade Volkswagen Jetta Sportwagen TDI. Som stationsvagnar och dieselmotorer är traditionellt inte storsäljare i USA, inte förvänta sig valet av denna särskilda fordon för att vara så stor som en mer populär fordon, såsom bensindrivna Jetta sedan.

2 Kontrollera din lokala tidningens annonser och titta runt på lokala begagnade bilhandlare. Kontrollera när förfrågan om detta fordon som du inte förbise alla tillgängliga modeller på grund av kommunikationsavbrott. Vissa återförsäljare, särskilt de som fokuserar på begagnade europeiska modeller, kan hänvisa till denna modell som en "estate"

kroppen, vilket är helt enkelt den europeiska sikt för kombi.

3 Sök på nätet och hitta entusiaster hemsidor och forum. Eftersom stationsvagnar och dieseldrivna bilar fortfarande en nischmarknad i USA, kan det vara bäst att gå med i en anslagstavla. Om du gör det ger dig tillgång till de verkliga entusiaster och de kan hjälpa dig mot platser där den här bilen kan vara tillgängliga. De kan också erbjuda en inblick i vad man ska leta efter när man köper Volkswagen Jetta sportwagen TDI.

4 Överväga att titta på populära internetauktionssajter som eBay. Eftersom Volkswagen Jetta Sportwagen TDI inte produceras i stora volymer, kan det vara svårt att hitta en i ditt område.

Tips

  • Har en oberoende inspektion göras av alla maskiner fordon du är allvarligt överväger att köpa.