Hur man gör en iPhone startskärmen svart

November 2

Hur man gör en iPhone startskärmen svart


Från och med 2010, har Apple tillåtit iPhone-användare att ändra bakgrundsbild på sin enhet startsida. Hemskärmen håller alla iPhone programikoner, och är ofta mer än en sida lång, men alla sidor måste ha samma tapet. När du ändrar din iPhone startskärmen från svart till en i förväg utformad tapet eller en bild från kamerarullen, Apple inte ett sätt att återgå till svart tapet. Det finns dock ett ganska enkelt sätt att skapa din egen svart bakgrund och tillämpa den på din telefon.

Instruktioner

1 Gå in i ett svagt upplyst rum och öppna kameraprogrammet på din iPhone.

2 Håll fingret över kameralinsen på baksidan av telefonen för att blockera ut allt ljus. Se till att skärmen på din iPhone är helt svart.

3 Tryck på knappen längst ner på skärmen för att ta en bild. När bilden snäpps, slå på hemknappen för att återgå till telefonens startskärm.

4 Tryck på "Inställningar" programikon på startsidan. Välj "Bakgrund" linje från den andra gruppen av menyn "Inställningar".

5 Tryck på bilden av din iPhone nuvarande startskärmen och sedan "kamerarullen."

6 Rulla ner till botten av kamerarullen för att se dina senaste bilder. Tryck en gång på den svarta bilden du just tagit.

7 Tryck på "Set" -knappen och sedan "Ställ startskärmen."