Hur man utöka kapaciteten i din iPhone

December 14

Hur man utöka kapaciteten i din iPhone


IPhone är bekväma, snygga multitasking enheter som tillåter användare att prata i telefon, videochatt, ta bilder, surfa på Internet, titta på film, lyssna på musik och mycket mer. Alla dessa tillämpningar är emellertid minska kapaciteten hos iPhone. Om du har en stor musikbibliotek eller vill ha mer utrymme än 8 GB iPhone 3GS, 16GB eller 32GB iPhone 4 erbjudande, det finns en enkel lösning som du kan vidta för att öka kapaciteten i din iPhone så att den kan hantera flera av filer eller program du vill komma åt.

Instruktioner

1 Köp en trådlös flash-enhet med en inbyggd mediaserver. Leta efter en som stöder standard SD / SDHC samt micro SD / SDHC-kort. Överväga AirStash som ett varumärke av en sådan anordning som är utformad för att fungera med en iPhone för att utöka sin kapacitet.

2 Använd AirStash att dela dina filmer, musik, foton och dokument med någon WiFi-enhet, såsom din iPhone. Ladda ner bilder direkt från kameran till din iPhone genom att ansluta kamerans SD-kortet i din trådlösa flash-enhet och sedan ladda upp dem till din iPhone från den trådlösa flash-enhet.

3 Ladda filer på flash-enheten från datorn och sedan hålla enheten inom 160 fot av din iPhone längs en fri siktlinje. Driva enheten genom att trycka och hålla strömbrytaren intryckt tills den gröna ikonen för trådlöst visas och blinkar tre gånger.

4 Öppna WiFi inställningarna på din iPhone-menyn och leta efter AirStash nätverket (SSID). Om du använder AirStash, öppna en webbläsare på din iPhone och skriv "airstash.net" i sökfältet. Hit "+" knappen längst ner på iPhone sidan och välj "Lägg till startskärmen." Detta kommer att lägga den trådlösa enheten till startskärmen i din iPhone gör filer på den trådlösa enheten lätt att komma åt.

Tips

  • Flash-enheten innehåller ett litiumjonbatteri, men kan även laddas via USB-porten på datorn.