Så här kontrollerar All Wheel Drive på en Audi TT

February 1

Från 1980-talet när det erövrade rally krets med Audi Quattro, har Audi en mytomspunnen historik över alla fyrhjulsdrivna bilar. Audis senare parti av fordon följer i detta arv, och många också skryta avancerade alla hjul drivsystem. Om du får din bil direkt från fabriken, då kan du vara säker på att det har testats ordentligt. Men om du köper begagnat, för att se test allhjulsdrift systemet fungerar som det ska.

Instruktioner

1 Skjut en våning jack under den främre delen av bilen, efter applicering av parkeringsbromsen. Lyft bilen tills båda framhjulen är något från marken - bara en fråga om inches, så det kommer inte att vara farligt om fordonet rullar av domkraften.

2 In i bilen, stänga dörren och starta motorn. Släpp parkeringsbromsen och placera transmissionen i första växeln. Applicera en liten bit av makt och om all-wheel drive system med din Audi fungerar, då bilen kommer att försöka gå framåt, drivs av de fortfarande jordade bakhjulen.

3 Dra åt parkeringsbromsen och få ut ur bilen efter att den motorn.

4 Avlägsna domkraften och placera den under den bakre delen av bilen. Nu ska bakhjulen vara något väders.

5 Upprepa steg 2, men den här gången, om din Audis fyrhjulsdrift-system är inkopplad, bör bilen krypa fram via framhjulen, eftersom systemet är träffande bilen som är där drag är den här gången.

6 Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen. Avlägsna domkraften, trygg i vetskapen om det fungerade, att din Audi är i full skick.