Hur man tar bort baksätet Från en Jeep wranger

July 17

Ta bort baksätet från din Jeep Wrangler kommer att öppna upp lastutrymme i den bakre delen av Jeep. Baksätet är små, ofta inte användbar för någon annan än barn, och tar upp allt användbart utrymme i den bakre delen av Wrangler. Ägare vanligen bort baksätet för att frigöra utrymme. Du kan ta bort sätet i cirka 15 minuter med grundläggande handverktyg och lite uppmärksamhet på detaljer.

Instruktioner

1 Öppna bakluckan av din Jeep Wrangler och lokalisera de båda fästskruvarna på baksätesfästen, där sätet möter golvet. Ta bort de två fästbultar med en socket och ratchet.

2 Flytta till den främre delen av baksätet. Du kommer sannolikt att behöva klättra på framsidan av Jeep, med förar- och passagerarsäten dras framåt, för att komma till sittgrupperna enligt den främre delen av baksätet.

3 Lokalisera de två fästbultar som håller den främre delen av sätet till golvet och ta bort dem med en socket och ratchet. Flytta tillbaka till baksidan av Jeep.

4 Lyft ena sidan av baksätet och skjut den mot baksidan av Jeep, spinning sätet så det vrids 90 grader från sitt ursprungsläge. Skjut sätet ur baksidan av Jeep. Ställ in den någonstans säkert så sätet tyget inte skadas medan ur jeepen.