Hur får man en mobiltelefon med hjälp av en Tax ID-nummer

October 25

Hur får man en mobiltelefon med hjälp av en Tax ID-nummer


Om du driver ett litet företag, kanske du funderar på att köpa en mobiltelefon i ditt företags namn. När du köper telefonen och ta emot ett antal, kommer du att behöva tillhandahålla ID. Du kan använda Employer Identification Number (EIN), som ibland kallas en Tax Identification Number (TIN), i stället för ett Social Security Number (SSN). EIN är allmänt accepterat i stället för en SSN för många affärsrelaterade transaktioner, inklusive inköp av mobiltelefoner.

Instruktioner

1 Kontakta någon större mobiltelefon och be dem om deras planer mobiltelefon för företag. De flesta stora flygbolag erbjuder planer och mobiltelefoner som är speciellt anpassade för företagsbruk.

2 Välj en plan som är rätt för din verksamhet. Planer erbjuds i enlighet med antalet användare som du vill, så om du kör ett litet företag, kommer dina behov sannolikt vara annorlunda än om du är ansvarig för ett stort företag. Tänk på platser du kommer att ringa. Till exempel, om du har en hel del internationella kunder du vill söka efter en plan som omfattar internationella samtal.

3 Fyll i ansökan. Skriv eller skriv niosiffrigt EIN i stället för din SSN. Mobiltelefon företaget kommer att kontrollera att EIN är giltigt och att ditt företag har acceptabel kredit.

Tips

  • Om du har en helt ny verksamhet och EIN, kanske du vill vänta några månader tills EIN etableras med kreditbyråer. Mobiltelefon företag kan vara tveksamma till att ge dig en mobiltelefon och planera om du inte har en anständig kredit historia; Kontrollera med din potential för mer information.