Hur man tar bort vita lim från en bilbarnstol

December 15

Vitt lim kan spilla lätt när de hanteras ovarsamt, vilket kan vara besvärligt när det blir på bilens säten. När du försöker ta bort lim från det inre av bilen, är det viktigt att använda lämpliga rengöringsprodukter och förnödenheter som är specifika för materialet i sätet. Med användning av rätt metod kommer att skydda sätena under processen.

Instruktioner

1 Hitta en mångsidig fläckborttagningsmedel på din lokala snabbköpet eller hem förbättring centrum. Kemiska lösningsmedel som Goo Gone, GoofOff och Un-Du lösa säkert klibbiga ämnen, lim och klister från praktiskt taget alla ytor.

2 Öppna ett minst ett fönster i bilen för att skapa en ventilerad arbetsyta. Detta är alltid nödvändigt när man arbetar med kemikalier för att förhindra inandning av giftiga ångor.

3 Se anvisningarna på produktetiketten för applicering av lösningen. Vissa märken kan uppmana dig att spraya eller häll det direkt på det drabbade området, medan andra kräver att du tillämpa den på en duk först.

4 Låt produkten för att mjuka upp limmet för rekommenderad tidsperiod. Använd sedan en ren microfiber handduk att torka återstoden från sätet.

5 Applicera fläckborttagningsmedel som behövs tills allt envisa filmen har hävts. Torka området noggrant för att avlägsna spår av produkten, och du kommer att ha tagits bort limmet från din bilbarnstol.