Hur man installerar Sansa Clip Plus på en Mac

April 12

Hur man installerar Sansa Clip Plus på en Mac


Sansa Clip Plus är en bärbar musikspelare som även omfattar en FM-radio och en mikrofon för att spela in ljud. Spelaren gränssnitt med både Mac och Windows-system för inläsning av innehåll samt uppgradering av Sansa Clip Plus systemprogram. Sansa Clip Plus ansluts till din Mac via en Universal Serial Bus (USB) kabel som medföljer spelaren. När du ansluter för första gången måste du aktivera disk-skrivläge så att din Mac kan öppna musikspelaren.

Instruktioner

Installera spelaren

1 Slå på Sansa Clip Plus genom att trycka på "Power" -knappen på toppen av spelaren. Musikspelaren display blinkar och "Huvudmeny" visas.

2 Anslut den mindre änden av spelarens USB-kabeln till dockningskontakten på vänster sida av spelaren. Anslut den större änden av kabeln till en ledig USB på din Mac. Sansa Clip Plus display visar "Connected" och en flyttbar disk ikon med formuleringen "SANSA CLIPP" kommer att visas på din Mac "Desktop".

3 Använd spelarens navigeringsknapparna för att välja "Inställningar" från "huvudmenyn" och tryck sedan mitt "Välj" -knappen. Tryck på knappen "Down" och markera "Systeminställningar." Tryck på knappen "Välj" navigera sedan och markera "USB-läge." Tryck på "Välj" -knappen.

4 Tryck på "rätt" navigeringsknapp för att välja "MSC" och tryck sedan på "Välj" -knappen. Observera din Mac bara upptäcka Sansa Clip Plus spelaren med MSC, Mass Storage Class, inställning. Spelarens display kommer att återgå till huvudmenyn.

Laddar Audio Innehåll

5 Låt Sansa Clip Plus spelare som är ansluten till din Mac och dubbelklicka på "SANSA CLIPP" flyttbar disk ikonen för att få tillgång till spelaren. Dubbelklicka på "Music" -mappen.

6 Klicka valfri mapp på din Mac "Desktop" som innehåller musikfiler som du vill kopiera till spelarens "Musik" mapp eller klicka på din Mac hårddisk ikonen för att få tillgång till innehåll mapp som innehåller du vill kopiera.

7 Klicka på musikfilen en gång och dra den till "Music" -mappen för att lägga till spelaren. Upprepa tills du har alla musikfiler som du vill på spelaren.

8 Klicka på den röda cirkeln på vänster sida av "SANSA CLIPP" dialogrutan för att stänga mappen när du är klar att lägga till filer. Klicka och dra "SANSA CLIPP" -ikonen till din Mac "Trash" kan ikonen för att mata ut musikspelaren. Det är nu säkert att koppla ur USB-kabeln från spelaren.

Tips

  • För att stänga av Sansa Clip Plus, tryck och håll "Power" -knappen i ungefär två sekunder.
  • Underlåtenhet att mata ut "SANSA CLIPP" spelare från din Mac följa anvisningarna i steg 4 i "Läser ljudinnehåll" avsnittet kan leda till att spelaren blir korrupt och dataförlust.