Hur får man Live Bakgrund för att arbeta på MyTouch Slide

November 22

Hur får man Live Bakgrund för att arbeta på MyTouch Slide


Googles Android OS har utvecklats avsevärt sedan dess debut på HTC Dream. Google har förbättrat OS enormt, vilket ger fler funktioner och effektivitet, och nu hundratusentals appar finns bara på Android Market. En av de många nya funktioner är "Live Wallpaper" alternativet. Några bakgrunds kommer lastat på din MyTouch 4G Slide, och du kan hitta andra i Android Market. Dessa tapeter är dynamisk och visar en rörlig bild på startskärmen bakgrund. Du kan använda en levande bakgrundsbild på din MyTouch 4G Slide på bara några ögonblick.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" -knappen, som ligger till vänster under displayen.

2 Tryck på "Meny" -knappen, som finns till höger på startknappen.

3 Tryck på "Anpassa." Tryck på "Bakgrund" och sedan "Live wallpaper."

4 Tryck på ett levande tapet som ser intressant. Tapeten visas på skärmen, och om anpassningsalternativ finns, kommer en knapp "Inställningar" visas som du kan trycka på. Om du vill visa andra bakgrunder, tryck på "Back" -knappen.

5 Tryck på "Apply" när du tittar på en levande tapet som du vill använda och den kommer att tillämpas på din MyTouch Slide.

Tips

  • Du kan hitta ett brett sortiment av live wallpapers i Android Market. Välj avsnittet "appar" av marknaden och rulla ner till "Live Bakgrund." Begränsa antalet bakgrundsbilder genom att knacka "Top betald", "Top fri" eller "Just in" längst upp på skärmen. Kom ihåg att få tillgång till Android Market och hämta appar använder data, så att du kan samla extra avgifter på din faktura.
  • Med hjälp av en levande tapet kommer att dränera batteriet snabbare än om du använder en statisk bakgrund. Om du inte kommer att kunna ladda telefonen på ett tag, kanske du vill överväga att använda en vanlig tapet.