Hur att rensa alla data från en Blackberry Curve

June 20

Hur att rensa alla data från en Blackberry Curve


BlackBerry Curve samlar alla typer av personuppgifter om dig. Från bilder och adresser på textmeddelanden och e-post, kan någon berätta en hel del om dig från din BlackBerry Curve. Det finns tillfällen då du kanske vill bli av med alla personliga data i telefonen. Du kanske har problem med programvara och vill återställa din BlackBerry Curve till fabriksinställningarna. Eller du kanske sälja telefonen och vill hindra andra från att få tillgång till dina personuppgifter. Hursomhelst, kan du ta bort allt av personuppgifter från din BlackBerry Curve med hjälp av alternativen inställningar.

Instruktioner

1 Slå på din BlackBerry Curve. Klicka på menyknappen för att flytta från huvudmenyn till sidan applikationer. Rulla ner på sidan applikationer och klicka på nyckeln jon för "Alternativ".

2 Klicka på "Säkerhetsalternativ" och sedan "Allmänna inställningar."

3 Klicka på menyknappen i menyn Allmänna inställningar för att få upp sidomenyn. Klicka på "Wipe Handheld," det tredje alternativet ner. När du gör det, kommer en varningsskärm dyker upp, om att du kommer att klara alla personuppgifter från BlackBerry Curve. Om du är redo att göra det, klicka på "Fortsätt."

4 Input "björnbär" för att bekräfta att du vill radera alla personliga data från din BlackBerry Curve. Då tryck enter och du kommer att göras.

Tips

  • Om du också vill inkludera den tredje parten när du tar bort alla personuppgifter, kryssa i rutan som visar det på varningsskärmen som dyker upp när du klickar på "Wipe Handheld."
  • När du torka alla dina personuppgifter från BlackBerry Curve, kommer du inte att kunna återställa det. Beroende på resonemanget bakom att ta bort personuppgifter, kan du skapa en säkerhetskopia på datorn för säkerhets skull.