Så här ändrar Dock på min iTouch

June 10

IPod Touch startskärmen innehåller en meny med standard och nedladdade program som är anpassade för en organiserad utseende. ITouch är 4,0 programvara gör att program för att passa inom en kategori, en liten låda som rymmer upp till nio ansökningar och minskar skärm röran. Standard docka inkluderar post, musik, Safari och video program, som alla kan avlägsnas från kajen och placeras i en egen kategori eller på en annan skärm på enheten.

Instruktioner

1 Trycka fingret mot iTouch ansökan på kajen tills den rör sig, vilket innebär att enheten är i redigeringsläge.

2 Dra dockan ansökan över till en alternativ applikation på startskärmen för att skapa en kategori. Kategorin fönstret visas automatiskt efter en sekund av svävande ansökan framför en annan.

3 Tryck på kategorin titeln, och tryck på backstegstangenten ovanför "Klar" för att radera standardkategorinamnet. Skriv in ett nytt kategorinamn med tangentbordet på skärmen, och klicka på "Klar" för att spara kategori titel.

4 Tryck på utsidan av kategori för att spara ändringarna. För fingret över ett program och ta bort fingret från skärmen ovanför varvet att placera den på startskärmen docka.