Hur Transfer LG Dare Pics till en HTC Incredible

June 1

Varken LG Dare eller HTC Droid Incredible inkluderar desktop synkroniseringsprogram som låter dig överföra bildfiler mellan enheterna. Det finns dock en funktion som ingår i LG Utmaning operativsystem som tillhandahåller en metod för att överföra filer till andra enheter via en Bluetooth-anslutning. När Droid Incredible och LG Vågar är anslutna via Bluetooth, kan du komma åt "Skicka bild" -funktion för att överföra Våga foton till Incredible.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" -knappen på din HTC Incredible, välj "Meny" knacka "Inställningar" tryck "Trådlöst och nätverk" och öppna "Bluetooth-inställningar."

2 Tryck på Bluetooth-rutan i menyn för att aktivera Bluetooth-mottagaren och tryck på "Synlig" kryssrutan.

3 Tryck på låsknappen på LG Dare trycker på "Meny" -knappen för att komma till huvudmenyn väljer du ikonen "Inställningar och verktyg", välj "Bluetooth Menu" och tryck på "Aktivera." Bluetooth är aktiv på din LG Dare.

4 Tryck på "Alternativ" i Bluetooth-menyn, peka på "stödprofiler," välj "OBEX Profiler" och välj "Skicka bild".

5 Välj alternativet representerar din HTC Incredible i menyn och skriv "0000" som lösenord.

6 Välj de bilder som du vill överföra till HTC Incredible använda menyn som tillhandahålls av "Skicka bild" funktionen och tryck på "OK". Bilderna överföring från din LG Våga din HTC Incredible.