Hur Storlek en plasma-TV

October 2

Hur Storlek en plasma-TV


Eftersom deras senaste hyllade ankomst på elektronikmarknaden, har plasma-TV vunnit stor fördel med konsumenter som en ny och pålitlig källa av en fantastisk skärm. Men när beslut fattas om hur stor en skärm för att få "är större bättre", den klassiska löptid är inte nödvändigtvis sant plasma-tv. Man måste korrekt storlek en plasma-TV och bedöma storleken på sitt rum för att hitta rätt TV för dem.

Instruktioner

1 Ta din måttband, och se till att den är ren eftersom du inte vill ha någon smuts eller rester lämnas på plasmaskärm. Du kanske vill placera en vävnad runt den främre spetsen av måttbandet för att förhindra repor på skärmen.

2 Placera den främre spetsen av måttbandet vid den övre högra änden av plasmaskärm, och fortsätter att mäta tills du når längst ned till vänster slutet av plasmaskärm. För korrekt noggrannhet se till att bandet är rätt placerad och registrera längden av mätningen för din bokföring.

3 Nu för att säkerställa att plasmaskärmen är korrekt placerad i ditt hemmabruk rätt synavstånd för en visning som inte är alltför långt och att inte stänga. En Pasma skärm med en 26-tums skärm har en synavstånd 3.25-5.5 fot, har en 32-tums skärm en synavstånd 4-6.66 fot, har en 40-tums skärm en synavstånd 5-8.33 fot och en skärm som är 52 inches har en läsavstånd av 6.5-10.8 fot.

Tips

  • När du tittar på din plasma-TV se till att en låg ljusnivå kan gynna din skärmkvalitet.
  • Crutchfield.com råder på långt håll du föredrar beror på din personliga smak, liksom vilken typ av material du oftast titta på. Om du ska titta på massor av högkvalitativ video --- som DVD och HD-programmering --- kan du sitta i närmare änden av intervallet för att se alla detaljer din HDTV kan ge. Å andra sidan, om du fortfarande kommer att titta på massor av lägre kvalitet källor, som analog kabel, sätta avståndet i den övre delen, så att du kommer att märka mindre av bildens brister.
  • För mycket ljus eller direkt ljus kan orsaka bländning på skärmen, vilket hindrar kvaliteten på din plasma-TV.