Hur byter jag en BMW MINI Fog glödlampa?

March 27

Den nya MINI Cooper, tillverkad av BMW, är en rolig att enheten cool-ser bilen som bygger på arvet från den ursprungliga Mini Cooper av British Motor Corporation. Liksom alla bilar, kan MINI vara dyrt att ha bibehålls även när det gäller något så liten som ersätter en dimma glödlampa. Och medan ersätter de bränt ut dimma glödlampor på de flesta bilar är en relativt enkel uppgift, på MINI Cooper det är lite mer utmanande. Det enklaste sättet att ersätta en dålig lampa är att ta bort hjulet sedan ersätta glödlampan genom de inre hjulhus.

Instruktioner

1 Lossa muttrarna på hjulet ligger på samma sida av bilen som den utbrända lampan. Lyft hörnet av bilen med en domkraft. Avsluta att ta bort muttrarna och hjulet.

2 Ta bort plast skruvarna som håller plastinnerskärmen på plats med en skruvmejsel. Du behöver bara ta bort den framåt högst fem av skruvarna. Dra innerskärmen tillbaka för att komma åt dimma lampan.

3 Vrid dimma lampan för att frigöra den från baksidan av dimman lamphuset. Sätt den nya lampan och vrid den tills den plats i huset. Rör inte glaset på lampan.

4 Sätt tillbaka plast skruvarna som håller innerskärmen på plats. Sätt tillbaka hjulet och trä muttrarna tillbaka för hand. Sänk MINI tillbaka till marken och dra åt muttrarna för hand till 89 ft.-lbs.