Hur man gör en Van Rullstols

March 28

Hur man gör en Van Rullstols


För funktionshindrade personer, är det mycket viktigt att kunna få från plats till plats och samtidigt upprätthålla självständighet. Att äga en rullstolsanpassade van kan öka rörligheten samt livskvaliteten för någon som är rörelsehindrade. Eftersom rörelsehindrade personer är ofta beroende av rullstol eller skotrar behövs tillräckligt med utrymme för transport. Skåpbilar är utrustade med allt från hissar till hands kontroller till anpassade styranordningar beroende på den speciella behov.

Instruktioner

1 Börja med att installera en elektronisk lyft- och sänkbart lyftsystem. Dessa hissar har utformats för att sänka helt till marken och sedan lyfta den enskilde upp och in i skåpbilen långsamt. Detta är något du behöver en auto återförsäljare att hjälpa dig med. Se National Mobility utrustning Dealer Association (NMEDA) webbplats (nmeda.org) för en länk där du kan hitta en specialiserad återförsäljare.

2 Mät bredden på öppna van dörren. Du vill ha med i mätningen den gradvisa minskningen från van dörren till marken, och du kommer också vill att det ska ha en gradvis sluttande ramp. Möjliggöra en sidovägg minst 2 inches upp och bort från rampbasen. Detta bidrar till att förhindra halka vid införsel till van.

3 Möjliggöra en utvidgning av din dörr bredd. Detta är en annan aspekt som du måste ha en bil professionell göra för dig. Eftersom många traditionella skåpbilar har en dörr som glider öppen, kan du göra det så att det kommer att öppna med två separata dörrar. Detta kommer att skapa både en bred och en tillgänglig post.

4 Ta din van till en certifierad NMEDA återförsäljare för att få andra handikapp tillgänglighet verktyg tillsatta förutom för rullstolar. Se avsnittet Resurs för länken. Vid en NMEDA återförsäljare, kan de installera handkontroller.