Hur får jag en ny mobiltelefon som kommer att arbeta med en befintlig T-Mobile kontrakt?

March 26

Hur får jag en ny mobiltelefon som kommer att arbeta med en befintlig T-Mobile kontrakt?


Det händer varje dag. Du är under en mobiltelefon kontrakt, men du har fallit av kärlek med din telefon. Något nytt har kommit tillsammans och du bara inte kan vänta. Eller kanske din nuvarande mobiltelefon har skadats och inte längre kan användas. Du kan fortfarande få en ny telefon och du behöver inte vänta på några specialerbjudanden. Du behöver bara se till att den telefon du vill är tillgänglig via T-Mobile så att du inte behöver bryta ditt kontrakt.

Instruktioner

1 Förläng din T-Mobile kontrakt. Detta är det enklaste och billigaste sättet att få en ny telefon från T-Mobile. Genom att förlänga ditt kontrakt, kommer du inte att behöva betala fullt pris. Du kan dock inte göra detta var tredje månad medan oändligt tillsätta två år till ditt kontrakt bara för att få de trendigaste telefon. Du kommer troligen att kunna förlänga ditt kontrakt tidigt endast en gång och endast som ditt kontrakt närmar sig slutet.

2 Köp en T-Mobile kompatibel telefon från en extern källa. Du kan köpa en mobiltelefon oberoende av nästan alla elektronik återförsäljare. Du kan ta telefonen till T-Mobile och få dem att ansluta den under nuvarande kontrakt, eller så kan du helt enkelt sätta i SIM-kortet från din gamla telefon till den nya telefonen.

3 Uppgradera till en familj plan och lägga till en rad ditt kontrakt. T-Mobile erbjuder planer som är bara en extra $ 10 per månad. Även om du inte har en annan person i ditt hushåll, många T-Mobile-telefoner är gratis vid köp av en andra linje. Den andra raden är föremål för en två-års kontrakt också, så även om telefonen var fri, med den extra $ 10 per månad, du förmodligen kommer att komma ut med eller kanske förlora pengar i det långa loppet, beroende på värde av telefonen.

4 Köper telefonen på T-Mobile och betala fullt pris för att undvika förlängningar av kontrakt. Om du gör det, kan du sälja din gamla, använda telefon och du inte kommer att vara bunden till T-Mobile för ytterligare två år. Detsamma gäller om du köper en renoverad telefon.

Tips

  • Kontakta T-Mobile om du är osäker på villkoren i ditt kontrakt eller villkoren i ett kontrakt förlängning.