Placering av termostat på en 1994-talet 3,1

July 26

Placering av termostat på en 1994-talet 3,1


Termostaten på en 1994 Buick Century är en del av kylsystemet. Det hjälper till att reglera den tempererade av motorn. När temperaturen hos motorn blir för högt, öppnar termostaten och tillåter kylmedel att strömma in i cylinderblocket och kylaren. Detta flöde av kylvätska bidrar till att upprätthålla arbetstemperaturer för bränsleeffektivitet och motorskydd. Rörelse bilen med en trasig termostat kan orsaka allvarliga skador på motorn.

Instruktioner

1 Parkera din Buick Century på en säker plats på plan mark. Dra åt parkeringsbromsen för att förhindra att fordonet rullar. Öppna huven och koppla bort minuskabeln från batteriet.

2 Spåra förarens sida av motorn till den övre motorområdet tills du når där kylarslangen kopplas till motorn. Detta är vattenutloppshuset enhet.

3 Lossa och ta bort skruvarna som håller vattenutloppshuset enhet, med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort höljet sköld för att exponera termostaten, vilken är monterad på insidan av vattenutloppshuset enheten. Termostaten har en kopparlock omgiven av en silverpole.

Tips

  • Alltid bära handskar och skyddsglasögon när du utför underhåll på din bil.