Hur man installerar en Vizio VO42L FHDTV

July 24

Om du bara har köpt en ny Vizio VO42L FHDTV, måste du installera det för att titta på det. Installationen av denna TV innebär att ansluta enheter, till exempel en Blu-ray-spelare och kabel-TV, samt att konfigurera bilden. Installationsprocessen tar inte lång tid och kräver inga verktyg.

Instruktioner

1 Ansluta alla dina enheter till TV: n. För att ansluta en Blu-ray-spelare, ansluter du ena änden av HDMI-kabeln till baksidan av Blu-ray-spelare och den andra änden av kabeln till HDMI-porten på TV: n. För att ansluta en kabelbox, anslut antennkabeln som kommer från väggen in i RF-port på baksidan av lådan märkt "Antenna In." Anslut ena änden av koaxialkabeln till RF-porten på rutan "Antenna Out" och den andra änden av kabeln till RF-porten på TV: n.

2 Anslut strömkablarna för TV, Blu-ray-spelare och kabelbox till ett eluttag. Slå på TV: n och tryck på knappen "Meny" på fjärrkontrollen. Använd "Up" och "Down" knapparna på fjärrkontrollen för att välja "Färg / Temperature" alternativet. Använd "vänster" och "höger" för att ändra läget till "Normal". Tryck på "Meny" -knappen för att återgå till menyn.

3 Tryck på "Up" och "Down" som behövs för att navigera till "Picture Mode" alternativet. Tryck på "vänster" och "höger" för att ändra bildläge till "Standard".