Hur man tar bort Chevy Gångjärn

August 31

Ta bort Chevy gångjärn innebär att ta bort dörrarna, som är mycket tung och behöver stödjas på rätt sätt. En domkraft med ett dämpningsmaterial mellan dörren och domkraften ska användas för att skydda dörren från repor eller krökar. Dörrlåsen skall märkas tydligt så att nya gångjärn kan monteras på samma plats eller dörren inte passa ordentligt. Felaktigt installerade gångjärn kräver åter anpassning av dörren.

Instruktioner

1 Öppna dörren och använd skrivare för att markera positionen för dörrlåset på själva dörren. Placera ordet jack med dämpningsmaterialet under mitten av dörren. Höj domkraften tills det kommer i kontakt med dörren och höja den en annan tum.

2 Ta bort de tre skruvarna från avsnittet gångjärn fäst vid dörren. Stötta dörren med en hand samtidigt som du tar bort bultarna med en skiftnyckel.

3 Flytta luckan framåt tills den är i 90 graders vinkel mot kroppen. Ha en hjälpare stödja dörren medan den återstående sidan av gångjärnet avlägsnas. Använda en scribe och markera positionen av gångjärnet på kroppen. Ta bort de sista återstående bultarna med en socket.

4 Installera den nya gångjärnet till kroppen genom att installera bultarna och dra åt skruven lätt. Flytta gångjärnet för att matcha varumärkena exakt och dra åt.

5 Placera dörren på en 45-graders vinkel och hålla den mot gångjärnen så bultarna kan installeras. Dra åt de gångjärn till dörr bultar. Flytta dörren tills gångjärnet linje perfekt med markeringar som gjorts tidigare och dra åt skruvarna.