Felsökning: Min Samsung Cell SCH-U340 batteri inte kommer att stanna Charged

December 30

Felsökning: Min Samsung Cell SCH-U340 batteri inte kommer att stanna Charged


En Samsung SCH-U340 är en flip-stil mobiltelefon. Ett uppladdningsbart batteri används för att driva enheten. Batteriet bör laddas efter behov med hjälp av en strömadapter. Om nätadaptern inte ladda batteriet eller batteriet kommer inte att hålla en laddning, är det troligt antingen nätadaptern eller batteriet behöver bytas ut. Felsökning kan hjälpa dig att avgöra vad man ska ersätta.

Instruktioner

1 Vänd på telefonen över så att ryggen är vänd uppåt. Tryck på knappen ovanför batteriet för att frigöra batteriet, samtidigt som du drar batteriet nedåt bort.

2 Använd en torr trasa för att torka bort damm från batteri bostaden och båda sidorna av batteriet. Om det finns någon uppbyggd som inte lätt kan torkas bort, dämpa ett hörn av tyget och använda den för att torka bort uppbyggd.

3 Skjut tillbaka batteriet i bostadshuset. Placera batteriet platta sidan nedåt, med kontakterna glider uppåt i huset enheten först. Fortsätt att skjuta batteriet tills det ser ut på plats. Batteriet ska vara säkert på baksidan av telefonen och bör inte vara ostadig eller flytta.

4 Sätt i den smala änden av strömadaptern i kontakten på undersidan av mobilen.

5 Anslut den andra änden av adaptern till ett eluttag. Batteriet bör nu laddas. Öppna telefonen och titta i övre högra hörnet. Batteriikonen ändras från en fjärdedel fullt batteri, ett halvfullt batteri, en trekvarts full batteriet fulladdat batteri och sedan börja om. Om batteriikonen inte rör sig är batteriet laddas inte. Försök att ansluta adaptern till ett annat eluttag. Om telefonen fortfarande inte laddas, behöver bytas ut nätsladden.

6 Fortsätt laddningen tills batteriet är fulladdat. Processen tar cirka fyra timmar. Ta bort strömadaptern. Om batteriet fortfarande inte är laddat eller inte upprätthålla en avgift för en längre tidsperiod, behöver bytas ut batteriet. Ersätt batteriet endast med en Samsung SCH-U340 batteri.