Hur Jämför Garmin 765T Med TomTom 740GO

December 10

Hur Jämför Garmin 765T Med TomTom 740GO


Garmin 765T och TomTom 740 GO är GPS-enheter som används för att navigera till en viss plats medan du kör din bil. De båda ge turn-by-turn anvisningar från din nuvarande position till en plats för val. Varje enhet använder en 12-volts ingång till en laddningsuttag för fullt laddning i bilen och varar upp till tre timmar när de laddas. Om du upptäcker att du väljer mellan de två, finns det några stora skillnader att tänka på för jämförelse.

Instruktioner

1 Ta reda på skärmstorleken för varje enhet. Garmin 765T skärmen är 3 2/3-by-2 1/4 inches, medan den TomTom 740 GO är 5-för-3 1/4 inches.

2 Kolla in kartalternativ för varje GPS-enhet. Här hittar du information från produktbeskrivningen sidan för varje enhet. Det visar vilka kartor är kompatibla med varje enhet, såsom kartor över andra länder eller kartuppdateringar tillgängliga.

3 Titta in alternativet för realtidsrese uppdateringar och information, till exempel trafik- och väder. Garmin 765T inkluderar inte Garmin nüLink service, medan TomTom 740 GO innehåller en prenumeration på Live, som ger realtidsinformation.

4 Använd varje enhet om möjligt. Leta efter en modell visas i en elektronisk butik eller använda en ägs av en vän. Åtminstone, försök att använda en Garmin modell och en TomTom modell. Dessa varumärken har olika användarfunktioner för GPS-modeller, och du kanske föredrar den ena till den andra.

5 Läs omdömen om var och en av dessa enheter från produktbeskrivning sidor på respektive bolags hemsida. Vad andra människor har att säga kan hjälpa dig att göra jämförelser.