Fördelarna med jailbreaking en iPhone 4.0

October 13

Fördelarna med jailbreaking en iPhone 4.0


Jailbreaking är en process som låser upp din iPhone 4 från iTunes och låter dig installera program som inte har godkänts av Apple för användning på iPhone. Denna programvara ger ofta egenskaper och funktioner som officiella iPhone apps är förbjudna att använda och ger tydliga fördelar med att äga en jailbreakad iPhone 4.

cydia

Den tredje part Cydia Application Store har installerats på iPhone som en del av jailbreaking processen. Cydia fungerar som en förvaringsplats för jailbreakad iPhone spel och program, ungefär som iTunes App Store. Ett brett utbud av betalda och gratis program är tillgänglig från Cydia; apparna installeras genom luften på samma sätt som officiella iTunes apps och erbjuder funktioner som inte kan hittas i Apple godkänd programvara, inklusive anpassning av iPhone utseende, Internetdelning och anslutningsmöjligheter, och iTunes alternativ.

Anpassning

När din iPhone har jailbroken, kan du hämta anpassnings program från Cydia såsom Winter, som låter dig ladda ner, skapa och installera hela layout och utseende teman som ändrar visuella aspekter av iPhone som annars är otillgängliga. En Winter tema kan ändra inbyggda program "ikoner, startskärmen layout, laddning och låsskärmen grafik och ljud. Du kan skapa din egen grafik och ljud som ska användas i en iPhone tema.

Förlängd Hardware Tillträde

Installera Cydia apps som Activator och SBSettings ger dig tillgång till hårdvara kontrollerar att en icke-jailbreakad iPhone inte har. SBSettings installerar en dold kontrollpanel som är tillgänglig hela tiden, vilket ger snabb tillgång till aktivering och deaktivering knappar för funktioner som Wi-Fi, Bluetooth, GPS, bakgrundsappar och flygplansläge. Aktivator låter dig ställa in anpassade gest kommandon som startar specifika appar, ta bort alla aktiva program från multitasking dockan, slå iPhone på och av och utför en mängd andra utökade funktioner.

ITunes App Store

Jailbreaking en iPhone 4 kan upphäva enhetens garanti, men det förbjuder inte någon annan användning av telefonen. Du kan fortfarande få tillgång till den officiella online iTunes Store och App Store för att köpa och ladda ner Apple-godkänd innehåll exakt som en icke-jailbreakad iPhone 4 gör. Synkronisering med iTunes multimediahantering skrivbordsprogram förblir fullt fungerande med en jailbreakad iPhone - även innehåll som förvärvats från Cydia inte ingår i säkerhetskopian - erbjuder det bästa av båda världar. Återställa en jailbreakad iPhone via iTunes tar bort sin jailbreak status, dock.