Hur Lyft baksätet i en 1997 Ford

December 27

Med tillägg av en baksätet hytt, Ford lastbilar erbjuder extra sittplatser och förvaring inte finns i standard hytter. Under 1997 Ford lastbilar, denna baksätet består av en bänk, vilket ger dig ytterligare tre platser och massor av under sadeln lagring. På grund av höjden på förarhyttens tak, kan du höja baksätet av din 1997 för att skapa ytterligare möjligheter för lagring. Lyfta baksätet i din 1997 Ford utgör en enkel process som du kan åstadkomma med rätt verktyg och utrustning.

Instruktioner

1 Skruva loss skruvarna i baksätet står till botten av baksätets kabinen; din 1997 Ford kommer att ha tre står med två bultar styck. Använd en spärrnyckel för att erhålla rätt hävstång för att ta bort bultarna. Ställ bultarna åt sidan för att sätta tillbaka baksätet hissen står senare i processen.

2 Ta bort baksätet bottnar från baksätet kabinen, noga med att inte skada din inredning eller ryck säkerhetsbältena med läktaren.

3 Skruva skruvarna som håller sitt står under sätet bottnar med hjälp av en sexkantnyckel eller en sexkantig nyckelbilaga för en borr. Varje säte monter kommer att ha tre skruvar.

4 Position och bifoga varje ny baksätet lyftställning i positionerna tidigare ockuperats av standardsits läktaren. Baksätet ställningarna har en liknande design och ser till de standard bestånd men finns flera inches längre, lägga till extra utrymme för att din sitsen.

5 Byt baksätet botten i baksätet kabinen, anpassa varje bulthål på varje stativet med motsvarande bult grepp på golvet i den bakre kabinen.

6 Skruva i skruvarna som håller den nya stollift står på plats.

Tips

  • Leta efter baksätet lyft står på din lokala Biltema. Även om de inte har dem i lager, kan de flesta butiker lokalisera och beställa läktaren till antingen ditt hem eller butiksläget.
  • Fäst inte mitt stativet om du höjer din baksätet för att rymma en under sadeln lagringsbehållare som mäter så länge sätet.
  • På grund av den extra höjden på sitsen, kommer själva sätet sitter ovanför botten av rygg, vilket kan göra att placera sätet svårt. För att motverka detta problem, kan du klippa bort överflödigt ryggstödet med en mattkniv, eller försöka att fästa bultarna som håller den främre delen av varje står på plats. Du kan sedan lägga vikter ovanpå sätet eller ha en medhjälpare sitta på sätet när du fästa bultarna som håller den bakre delen av varje stå på plats.