Hur man använder BlackBerry som organisatör

July 11

Hur man använder BlackBerry som organisatör


BlackBerry smartphones är utformade för att vara en förlängning av ditt kontor. I själva verket, enligt tillverkaren Research in Motion, BlackBerry inbyggda personlig planerare "ger dig de verktyg du behöver för att hålla i tid, i kontakt och på rätt spår." BlackBerry kalendern kan du skapa framtida möten, påminnelser, möten och konferenssamtal. Den kan också integreras med resten av enheten, så att du kan lägga till kontakter till möten och ansluta konferenssamtal med bara en knapptryckning. Kalenderprogrammet kan också synkronisera med datorn arrangören så att båda enheterna kommer att hålla samma information.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" knappen längst ned på BlackBerry-enheten för att öppna upp huvud BlackBerry menyn. Välj "Kalender" från listan över program att komma in arrangören.

2 Växla kalendern genom att klicka på knappen "Meny" på din BlackBerry, sedan trycka på "Visa". Du kan välja mellan en daglig vy uppdelade efter timmar, en gång i veckan vy uppdelade efter timmar, en månatlig vy uppdelade efter dagar och en listvy uppdelade efter dagar och händelser. För fingret över skärmen eller styrplattan, beroende på din BlackBerry modell, för att flytta kalendern till en annan dag, vecka eller månad.

3 Skapa ett nytt möte genom att trycka på knappen "Meny", sedan välja "Ny". Ange ett ämne för mötet i den första raden, och inkludera en plats i den andra. Välj en start- och sluttid, och välj en repetitionsfrekvens på om detta är en pågående möte. Om detta är ett konferenssamtal möte, placera en bock bredvid "konferenssamtal" och ange telefonnumret. Välj "Spara" knappen längst ned på skärmen för att spara inmatningen och återgå till kalenderskärmen.

4 Tryck på "Meny" för att ta fram pop-up-menyn. Härifrån kan du välja "Ny Alarm" eller "Ny uppgift" för att ställa in ett larm eller en uppgift. Varje option kommer att kräva att du väljer ett datum och tid, sedan bestämma om du vill ställa in en upprepning av händelsen. Välj "Spara" för att spara dina ändringar och uppgiften eller larm visas som en post i kalendern.

5 Välj "Meny" -knappen och välj "påminnelser" för att ändra det ljud som spelas upp när en kalenderpost kommer betalas. Välj "Påminnelse Tone" för att ändra det verkliga ljudet och välj "Volym" för att ändra hur högt att ljudet. Ändra "LED" och "vibration" inställningar för att inkludera ytterligare element till påminnelser. Tryck på "Meny" -knappen och välj "Spara" för att spara dina ändringar.

6 Anslut din BlackBerry till en dator om du vill synkronisera din BlackBerry kalender med en kalender på skrivbordet som en Outlook-kalendern. Välj "Almanacka" i programmet och sedan "Konfigurera inställningar." Välj det program som du vill synkronisera med och klicka sedan på "Sync" för att slutföra processen.