Hur du reparerar varningsljus på en 1995 Silverado lastbil?

November 29

Reparera varningsblinkers, som ibland kallas fyrvägs blinkers, på din Chevy Silverado lastbil kan innebära byte av lampor, men oftare, om belysningen inte fungerar, den blottare är dålig. Elektricitet skickas från varningsblinkerknappen omkopplaren i hytten på lastbilen till flashern enheten. Blottaren sänder sedan elen ut till de fyra blinkersen på lastbilen i intermittenta skurar, vilket gör att lamporna att blinka. Om alla fyra lampor upplever problem, bör du ändra blottare att reparera systemet.

Instruktioner

1 Öppna förar sidan dörren till lastbilen, och leta reda på säkringsdosan under instrumentpanelen nära den yttre väggen i hytten. Leta reda på torget, svart varningsblinkers på den nedre kanten av säkringsdosan. Den är märkt med artikelnummer EP28 på det.

2 Ta tag i plastkropp av blottare, och dra den rakt ut ur säkringslådan. Kasta flasher och placera den nya EP28 blottare i säkringsdosan öppningen.

3 Kontrollera orienteringen av flasher innan trycka den på plats. Terminalerna på basen av blottare passar bara ett sätt. Skjut blottare i säkringsdosan tills den helt säten, sedan slå på varningsblinkers att kontrollera de arbetar.