Vad är Total Equipment ersätts med Sprint?

April 3

Vad är Total Equipment ersätts med Sprint?


Total Equipment utbytesprogram med Sprint liknar försäkring. Programmet ger abonnenter med täckning i fall mobiltelefon förloras, skadade eller stulna. Programmet är tillgänglig för en avgift varje månad. Du kan släppa programmet när som helst från din månatliga serviceplan.

Avdragsgill

Sprint kan kräva en självrisk om telefonen skadas till följd av en olycka eller försummelse. Telefoner med vattenskada eller synliga skador kan kräva en självrisk. Mer traditionella mobiltelefoner, såsom Sanyo SCP-2700, kräver en $ 50 avdragsgill, medan smartphones, till exempel HTC EVO kräver en $ 100 avdragsgill. Du kan lägga till kostnaden för självrisken till service faktura eller betala i förskott.

patentkraven

Om Sprint telefonen måste bytas och det täcks Total Equipment utbytesprogrammet, måste en ansökan lämnas in av en representant Sprint. Kontakta Sprints kundtjänst per telefon eller besöka en av de reparationsverkstäder för att få hjälp med att lämna in en fordran. I de flesta fall, om fordringen lämnas in av cutoff tid måndag till torsdag, är att ersätta telefonen emot av nästa dag.

Replacements

Oavsett när du köpte telefonen, kommer du att få en renoverad eller renoverad telefon som en ersättare. En ny telefon utfärdas endast när en renoverad enhet är inte tillgänglig. I vissa fall kan en annan modell utfärdas om telefonen inte längre tillverkas. Ersättnings modell för telefonen är vanligtvis den uppdaterade versionen av telefonen eller en jämförbar modell.

gränser

Du måste lägga till Total Equipment utbytesprogrammet till din månatliga serviceplan inom de första 30 dagarna efter mottagandet av den nya telefonen. Ibland erbjuder Sprint en öppen registreringen period för kvalificerade kunder. Telefonen måste godkännas vid en serviceverkstad för att få täckning under registreringsperioden. Dessutom är varje kund begränsas till tre ersättare för skadade telefoner. Replacements utanför tilldelade tre kräver godkännande från Sprint avancerade tekniska supportavdelning.