Hur man programmerar en RCA4 Fjärrkontroll

April 20

Hur man programmerar en RCA4 Fjärrkontroll


RCA fjärrkontroller kan synkroniseras till ett antal av dina elektroniska enheter runt din nöjescentrum. Fjärrkontroller såsom RCA4 har universella funktioner som eliminerar behovet av olika fjärrkontroller för varje TV, video och DVD-spelare. Du kan programmera RCA4 fjärrkontrollen på bara några minuter från din soffa och har fjärrkontrollen redo att använda direkt. Du kommer att kunna växla från enhet till enhet med bara en knapptryckning.

Instruktioner

1 Slå på den enhet som du vill synkronisera till din fjärrkontroll. Rikta fjärrkontrollen mot enheten.

2 Tryck och håll "Code Search" -knappen på fjärrkontrollen. Tryck och släpp knappen på fjärrkontrollen för den enhet som du vill synkronisera med.

3 Ange den tresiffriga koden för din elektroniska apparat varumärke. Denna kod kan hittas i manualen för din fjärrkontroll eller den refererade webbplatsen nedan. Observera att du kanske måste prova mer än en kod.

4 Släpp "Code Search" -knappen efter att koden. Tryck och släpp "Power" -knappen på fjärrkontrollen för att slå på enheten på eller av. Om enheten svarar, är fjärrkontrollen redo att gå. Om den inte gör det, upprepa steg 3 med en annan kod tills enheten svarar.